VITTORE C. | Over VITTORE C.
144
page,page-id-144,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Over VITTORE C.

Ontmoet de chef-koks

VITTORE C. verzorgt veelzijdige carpaccio gerechten vanuit de Carpacciobar en biedt catering aan op locatie. Anneloes Rottier en Nadia Ibrahim hebben elkaar gevonden in de passie voor gastvrijheid. Ze houden van oprechte interactie met hun gasten en willen met VITTORE C. vernieuwde gerechten serveren.

Professionals

Tijdens hun stage in 5-sterren Ritz-Carlton Hotel Penha Longa in Portugal, ontdekte Anneloes haar passie in de keuken en Nadia ontwikkelde zich in het hebben van 5-sterren gastcontact.

Gediplomeerd

Met een diploma van de De Rooi Pannen opzak, is Anneloes zich gaan specialiseren als kok door een koksopleiding te volgen en Nadia studeert nu af aan de Hogere Hotelschool in Breda.

Ondernemend

In september is VITTORE C. uitgeroepen tot Starter van het Kwartaal bij Rabobank Tilburg en sinds december is de carpacciobar gevestigd in Qlubhouse Tilburg.

Nadia & Anneloes

Het afstuderen kwam in zicht samen met de toekomstplannen. Ze werden besmet met het ondernemerschap. Geïnvesteerd in kennis en inspiratie; Anneloes in het restaurant en de keuken en Nadia is verder gaan studeren en heeft ervaring in het restaurant, sales & marketing binnen de hotellerie en ondernemerschap. Met veel plezier brengen zij deze kwaliteiten samen in VITTORE C.

Het verhaal

In 1963 is de carpaccio ontstaan in Harry’s bar door Giuseppe Cipriani. Geboren in 1900 in Verona. Een belangrijke gravin Amalia toen der tijd kreeg het doktersadvies rauw vlees te eten. Cipriani bedacht een gerecht met dun gesneden rauwe rund met citroen, olijfolie, witte truffel of Parmezaanse kaas en rucola.

Vernoemd naar de Venetiaanse schilder Vittore Carpaccio die daar op dat moment een tentoonstelling exposeerde. Vittore gebruikte veel rode en witte tonen in zijn werk net als de kleuren als het dan nog onbekende gerecht. Een heel goed idee van Cipriani om het gerecht naar de schilder Vittore Carpaccio te vernoemen.

carpaccio-artbon

Leveranciers & klanten

Onderstaande klanten en leveranciers kozen al eerder voor de verfrissende VITTORE C. taste.  Sinds ze dit jaar zijn gestart, hebben ze met veel plezier mogen werken aan mooie opdrachten voor uiteenlopende klanten. VITTORE C. is erg dankbaar voor deze samenwerkingen.

vittore-c_logo-wit_377x364px-space

WIJ ZIJN MOMENTEEL GESLOTEN!

OP DIT MOMENT ZIJN WIJ HELAAS GESLOTEN. TOT ONZE NIEUWE LOCATIE BEKEND IS, KUN JE ONS VOLGEN VIA DE FACEBOOK PAGINA.

Ga naar Facebook